Afsluiting schooljaar

Dubbel speciaal op Boulevard 410

SBO staat voor “Speciaal Basisonderwijs”. Onlangs was het dubbel speciaal omdat er niet één, maar zelfs twee professionele entertainers op kwamen draven om twee voorstellingen te verzorgen. Dat is dubbel-dubbele pret dus, dankzij goochelaars Jordi Jansen en Martijn Martell die onder de naam DuoMagic ook samen goochelshows verzorgen. Tijdens de optredens voor de leerlingen van Boulevard 410 stond Jordi op het podium, terwijl Martijn het decor en geluid verzorgde. De leerlingen en leerkrachten konden zo zorgeloos genieten van niet één, maar twee wervelende voorstellingen.

Geluk bij een ongeluk

Helaas, de kinderen hadden zich enorm verheugd om op kamp te gaan. Toch kon dit uitje niet doorgaan in 2020, daarom werd er een gezellige dag georganiseerd met allerlei leuke attracties voor de kinderen. Zo was er een springkussen voor luchtig vermaak, een poffertjeskraam voor de lekkere trek, en een ballonnenclown die van toeten én blazen weet! De leerlingen van groep 4/5 en 5/6 werden ook nog getrakteerd op een goochelshow van 45 minuten per optreden.

Interactief entertainment

Nadat Martijn Martell het podium had voorbereid, en het geluid had ingesteld, kon Jordi Jansen zijn trukendoos openen. Gelukkig was het podium groot genoeg voor meer personen, want Jordi haalde regelmatig assistenten naar voren om een helpend handje te verlenen. Er was veel interactie met het publiek, zoals bij het ‘zoeken’ naar de maan, of een complete verwarring met kleuren en boterhammen. De toon werd al direct gezet met een sterk staaltje vingervlugheid waarbij de kinderen op het verkeerde been werden gezet …. of was het nou de verkeerde hand?

Bezoek de website van Goochelaar Jordi voor meer informatie. 

Media
  • SBO2
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder