Studiedag stichting Meerkring

Vrijdag 12 april was er een studiedag van stichting Meerkring. Deze dag stond in het teken van ontmoeting, ontwikkeling, ontplooiing en talentontwikkeling. Ook stonden we stil bij 27,5 jaar Meerkring. Genoeg redenen om er een feest van te maken en een dag om ‘het werk’ even helemaal los te laten en ons te laten onderdompelen met nieuwe kennis, inzichten en inspiratievolle workshops. Bovenal leende de dag zich uitstekend om te netwerken met collega's van één van de 21 scholen binnen Meerkring.

Ülkü en Suzanne hebben een deel van opening mogen verzorgen voor de studiedag van in de Flint. Zij hebben een presentatie gegeven over het belang van een Luisterend oor in de de school en het gebruik van emotiekaarten. Daarnaast hebben zij een workshop mogen verzorgen over discriminatie en vooroordelen. Het voelde voor hen als een beloning voor het fantastische werk wat zij op Boulevard410 mogen verrichten. 

e 

 

 

Media
  • foto selfie
Wij luisteren naar elkaar
Wij zorgen dat iedereen zich veilig voelt
Wij zijn hier om te leren
Wij zorgen voor elkaar en onze omgeving

Contact

SBO Boulevard410
Laakboulevard 410
3825 KL  Amersfoort
tel: 033-43 33 868


Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.

Meerkring

Boulevard410 is aangesloten bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Lees verder